Politika uređivačke politike

Sajt je sajt za zdravlje, fitnes i ljepotu. Misija sajta je da pruži svojim klijentima najnovije vesti i ispravke koje su tačne. Sadržaj koji se nalazi na sajtu je praktičan i relevantan za različite teme o zdravlju, fitnesu i lepoti.

Na sajtu je nekoliko tema koje pokrivaju sve od informacija o zdravlju do saveta za ljepotu. Čitaoci sajta mogu da izaberu zdravstvene informacije koje su za njih najrelevantnije. Informacije dostavljene na vebsajtu takođe su filtrirane kako bi se primenilo na lično zdravlje korisnika.

Iako su informacije sadržane na web stranici tačne i relevantne za različita zdravstvena pitanja, pacijenti treba da se pridržavaju uputstava od svog ljekara. Sajt pomaže samo dopunjavanju informacija koje pruža zdravstveni radnik. Pacijentima se savjetuje da traže stručne savjete o temama i pitanjima koja su pročitala.

Sledeći kriterijumi koji Sajt koristi za kreiranje prvobitnog sadržaja:

Relevantnost
Ovo pokriva pitanja koja mogu uticati na upravljanje zdravljem pojedinca. Obuhvaćeno je nekoliko tema i mogu uključivati ​​lansiranje lekova i proizvoda, komentare stručnjaka, opoziva i upozorenja i vijesti o zdravlju.

Klinički značaj
Sadržaj koji se ovde nalazi zasniva se na najnovijim nalazima medicinskih istraživanja koji su objavljeni na različitim poznatim medicinskim veb stranicama.

Trendovi
Pod ovom kategorijom obuhvaćeno je nekoliko sezonskih interesa. Teme koje se nalaze u kategoriji trendova uključuju alergijske sezone, ljetnu sigurnost, prehladu i grip. Druge teme koje bi mogle biti obuhvaćene uključuju Zdrav Healthy Heart Heart i Svesnost o raku dojke.

Sadržaj koji se nalazi na ovoj web stranici je jedinstven i pouzdan. Internet stranica za zdravlje i ljepotu je fokusirana na pružanje svojih klijenata ažuriranim i tačnim informacijama o zdravlju i fitnesu.

Zdravstvene vesti i priče koje su obuhvaćene na sajtu zasnovane su na izboru urednika. U člancima pronađenim na sajtu nalaze se intervjui istraživača iz oblasti medicine, kao i naučni eksperti.

Urednička politika

Odgovornost novinara je da klijentima pruže informacije koje su tačne i jedinstvene. Pisci se očekuju da svojim čitaocima dostave samo vesti i reference koji su jedinstveni.

Nezavisnost urednika

Sajt se fokusira na to da budu fer i tačni u svom izvještavanju.

Urednička politika za osoblje koje radi na sajtu:

Sajt je nezavisni mediji čiji je cilj pružiti njihovim čitaocima informativne i edukativne materijale koji su i profesionalni i neprofesionalni. Sadržaj dat na sajtu je tačan i bez uticaja.

Mediji za medije zahtevaju da redakcijsko osoblje obelodanjuje sve interese koje oni mogu imati sa bilo kojim lijekom, medicinskim uređajem ili kompanijom u zdravstvenoj industriji. Informacije o osoblju se onda pružaju neposrednom nadzorniku u vreme regrutovanja novih radnika. Nadzornik je obavezan da utvrdi da li interesi mogu predstavljati sukob i mogu se ukloniti.

Uredništvo je odvojeno od onih koji su sponzorisani ili partneri kako bi sprečili bilo kakav uticaj na informacije. Svaki od redakcija ima odgovornost da pruži tačne i relevantne informacije o najnovijim temama. Novinari su odgovorni za traženje priča ili ekspertskih intervjua. Pisci takođe pronalaze objektivna mišljenja o različitim temama koje dolaze od kvalifikovanih stručnjaka. Kroz ovo, Sajt obezbeđuje etičko ponašanje među svojim osobljem.

Proces dolaska s vijestima i originalnim člankom

Novinari su obavezni da izlaze iz dnevnog budžeta svakog radnog dana. Dnevni budžet bi trebao imati najnovije vesti iz poznatih zdravstvenih časopisa, najava federalnih zdravstvenih organizacija i analize o najnovijim zdravstvenim temama. Od zdravstvenih novinara se očekuje da traže mišljenje istaknutih medicinskih lidera o različitim pitanjima. Urednici osoblja pažljivo pregledaju originalne članke pre nego što budu objavljeni na veb lokaciji.

Licencirani sadržaj

Stariji uređivački urednici su zaduženi za preispitivanje politika i procedura pre objavljivanja zdravstvenog sadržaja trećih strana. Pregled je učinjen kako bi se spriječilo nastanak sukoba interesa. Proces osigurava da je licencirani sadržaj relevantan, ažuriran i tačan.

Sponzorirani sadržaj i oglašavanje

Na sajtu se nalaze dugmad, sadržaj, baneri i značke koje su označene kao “sponzorisane”. Drugi mogu biti označeni “od našeg sponzora” ili “oglasa”. Sadržaj ne podleže uređivačkoj politici. Sadržaj koji je obeležen “od našeg sponzora” podleže utvrđenim politikama.