Politika sponzora sajta

Sajt ceni činjenicu da kompanije koje proizvode proizvode imaju značajan uticaj na zdravlje potrošača. Sponzorstvo Sajta dolazi u obliku reklame, što omogućava sajtu da pruža svoje čitaoce informativnim i relevantnim sadržajem besplatno.

Sajt se fokusira samo na pružanje svojih sponzora mogućnostima za plasiranje svojih proizvoda i usluga potrošačima.

Mreža ima za cilj stvaranje platforme koju čitaoci mogu koristiti kako bi se osnažili. Sponzorska politika omogućava mreži da nastavi da raste i širi. Obrazovni sadržaj koji se nalazi na sajtu obrazuje čitaoca koji im omogućavaju da informišu zdravlje i životni izbori.

Sajt govori o različitim temama uključujući fizičku aktivnost, zdravo ishranu, sigurnost i prevenciju i blagostanje. Mreža takođe pruža čitatelju savjete o tome kako postići dobro uravnotežen i zdrav način života.

Ciljevi sajta

Mreža ima za cilj poboljšanje zdravlja čitalaca iz celog sveta pružajući im obrazovne sadržaje na zdravlje.
Sajt se fokusira na razvijanje pouzdanih i relevantnih materijala i alata za zdravlje. Sadržaj obrazovanja treba da bude zasnovan na činjenicama, novijim istraživačkim radovima i zdravstvenoj statistici.
Mreža se takođe fokusira na slanje čitalaca pozitivnim zdravstvenim porukama.

Urednička politika i razvoj sadržaja

Prema politici mreže, sadržaj je napisan i pregledan od strane kvalifikovanih urednika u bilo kom trenutku.

Otkrivanje Affiliate kompenzacije

Obelodanjivanje se odnosi na web stranicu mreže, uključujući, ali ne ograničavajući se na mobilne i online verzije sajtova sajta. Objelodanjivanje je pruženo kako bi se otkrilo finansijski odnos mreže sa svojim podružnicima, sponzorima, oglašavačima i drugim trećim stranama koji se pojavljuju na web stranici.

Neki od članaka na sajtu su povezani sa određenim uslugama i resursima koji se fokusiraju na izgradnju i promovisanje brendova i proizvoda. Mreža pripada pojedinačnim izabranim affiliate programima. Ona vrši proviziju kada se čitalac odluči da kupi preko obezbeđenih affiliate veza. Sajt u potpunosti otkriva svoj odnos sa oglašivačima i uvjerava čitaoce da bilo koji finansijski podsticaj ne utiče na ono što se objavljuje o proizvodu ili uslugi.

Podružnice su podložne promeni u bilo kom trenutku kada se smatra da je potrebno. Čitaoci mogu poslati bilo koja pitanja, komentare ili zabrinutosti osoblju na sajtu putem online forme. Korisnici takođe mogu postavljati pitanja pre nego što izvrše kupovinu putem affiliate linkova koji se nalaze na veb lokaciji.

Čitaocima se savetuje da ne koriste informacije pružene na vebsajtu kao zamjenu za profesionalne medicinske savjete ili liječenje za bilo koje zdravstveno stanje. Informacije sadržane na veb lokaciji ne bi trebalo koristiti za dijagnozu ili liječenje bilo kojeg zdravstvenog stanja bez konsultovanja sa kvalifikovanim medicinskim stručnjakom.