Odricanje od odgovornosti

Informacije sadržane na ovoj web stranici su namenjene samo za izričito edukativne svrhe. Saveti, ideje i stavovi izraženi na sajtu ne bi trebalo da služe kao zamena za prave savete od medicinskog profesionalca.

Iako su autori i izdavači uložili sve napore u osiguranju tačnosti informacija sadržanih u ovoj web stranici, priroda naučne teorije i analize dopunskih sredstava podrazumijevaju fluktuaciju i promjenu. Dakle, ne možemo garantovati potpunu tačnost činjenica sadržanih na ovoj web stranici.

Kao rezultat toga, ni autori ni izdavači ove web stranice ne bi trebali biti odgovorni za bilo koji izostavljen, nekompletan ili datiran materijal.

Štaviše, autori na ovoj web stranici neće biti odgovorni za situacije u kojima čitalac dobija različite rezultate od upotrebe hemikalije nego što je prikazano u vodičima. Pošto izvan varijabli i pojedinačni faktori često menjaju efikasnost bilo kog dodatka, rezultati mogu varirati.

Odricanje od odgovornosti:

Pri čitanju ove web stranice pretpostavljate sve rizike vezane za korištenje savjeta, podataka i sugestija uz puno shvatanje da ste vi isključivo odgovorni za bilo šta što se može desiti kao rezultat toga što će te informacije učiniti na bilo koji način, bez obzira na vaše tumačenje saveta.

Sajt: pravno odricanje odgovornosti i izjava o odgovornosti

Sajt je sajt koji služi za pružanje sveobuhvatne analize, vodiča i kritike za najpopularnije suplemente koji se plasiraju širom svijeta. Zbog povećane potrošnje i rizika od konzumiranja dodataka u 2018. godini, postalo je važno da mi, kao organizacija, jasno razjasnimo naše pravne stavove, obaveze i obaveze.

Priroda posla u kojoj se nalazimo, da obrazujemo ljude, zahteva da naši čitaoci shvate ne samo ono što radimo, već i kako se ta dužnost uklapa u veći obim američkog i međunarodnog prava u celini. Kao takav, u ovom vodiču će biti prikazane zakonske obaveze, izjave i obaveze Sajta.