Novosti

Agromax овдеМожете позвати број телефона или проверите другим контактима на мрежи био-Agromax.ру. Одлична локација, радно време од 8 до 20, пријатељску услугу, удобан. ФОЛЦРОП Б – то је течно ђубриво са високим садржајем бора. Избалансирана комбинација и оптимални састав хранљивих материја.

Пријава

сајт

Вредност процене транспарентности информација је аналитички показатељ се израчунава на основу јавно доступних информација о активностима правних лица. Основна делатност је “Трговина на мало дијеловима и прибором за моторна возила”, снимио 14 додатне активности. Организација са ограниченом одговорношћу “КРСТАРЕЊЕ Ауто” додељен ИНН ОГРН, ОКПО. Телефон, е-маил адресу и остале контакт детаљи “Поволзхскаиа нафтна

компанија” у јединственом одсутан и може да се дода представник организације.

Ефикасан органско ђубриво за све усеве. Она промовише активне раста, враћа и јача биљку. Средства произведена у погодан паковању – у облику кесица, садржај који је намењен за разблаживање у 10 литара воде

.

Основна делатност фирме је “петролеум продуцтион”, пријављено 6 додатне активности. Организација са ограниченом одговорношћу “Поволзхскаиа нафтна компанија” додељен ИНН ОГРН, ОКПО.

Agromax

Композиција у потпуности у складу са карактеристикама земљишта, је одабрана тако да ниједан негативни утицај на земљиште, је безбедан за људе и животиње. Лек убрзава клијање семена, тако да се широко користи као потапањем. Компанија је регистрована пре 11 година, што указује да је стабилан рад и надзор јавних власти. Ако сте власник или руководилац ове компаније, можете да додате или измените контакт информације. Такође, можете се регистровати и користити специјалне цене за управљање странице.

“Agromax” – први Агроцентер сложени услуге и производе, нуде пољопривредницима комплетну услугу по најповољнијим могућим условима. Ми користимо колачиће да Вам пружимо више опција када користите сајт. Настављајући да прегледате овај сајт или затворити ову поруку, пристајете на коришћење колачића. Агромакс Калии450 – висококонцентрована ђубриво ђубрење, омогућавајући у потпуности осигурати биљке са калијумом путем фолијарно. Растворљив у води Калијум облик и мембране проникател олакшати комплетну апсорпцију елемент, повећање члан мобилности унутар биљним ткивима.

  • Agromax је веома ефикасан начин на који успева да убрза раст биљака.
  • Овај иновативни развој домаћих агронома могу остварити већи принос, без потребе за вештачког ђубрива.
  • фосфор – стимулише раст биљака, повећава продуктивност пољопривредних и хортикултурних усева, садржај протеина у семену

    Ово је био-ђубриво је савршен за прскање и заливање, они оплоди јагоде да је почела да даје плодове ли .. >

    биофертилизерс возрозхдениеОтзиви о ђубрива Агромакс састоји искључиво позитивно.

    алат је нашироко користи као мамац, такође се користи за натапање семена.

Мишљење фирма Агромакс

Заједничко одржавање третмана за заштиту биља и фолијарно значајно смањује трошкове. Ликуид концентрована ђубрива садрже бор за 11% (150 г / л). Садр и битне елементе у траговима који покрећу ензимске процесе у ембриону семена, промовишу раније појаву садница и повећају иње. Део контроле киселине архидоноваиа у биљкама системског отпорност на абиотичких и биотичких штетних фактора или болести производњом

фитоалексин.

Наши клијенти – стотине профитабилних стоке предузећа и фарми. Основна сврха његовог настанка је био да се произведе модерну млекаре опрема за пољопривреду по приступачним ценама, што је квалитет не заостаје за иностраним аналоге. За Руске Федерације, и подржати развој агробизниса и основано за производњу фабрике компаније “ИзхAgromax».

Наши стручњаци ће пружити стручну помоћ у одабиру потребних делова опреме погодних за ваше производне технологије. Успешно присутни на тржишту опреме за више од 10 година, то је званични дистрибутер водећих светских произвођача. Знате телефон или други контакт компанију? У Криму, руски одрасла хибридног семена шећерне репе, која ће заменити семе страних произвођача. Како се разликује од европских оних, рекао је директор предузећа “Агромакс” Андреј Савчук.

У биљкама расте до екстремним температурним променама и недостатак отпорношћу у погледу влаге. Агромакс Тсинк200 – висококонцентрована ђубриво врх облачења, омогућавајући да се надокнади мањак цинка у биљкама током вегетације фолијарно. Растворљив у води и мембрана облик цинка проникател обезбеди потпуну апсорпцију цинка и повећати мобилност елемента у биљним ткивима. Цинк је неопходан за нормално функционисање биљних хормона, нуклеинске киселине, повећава полена плодности, стимулише апсорпцију калцијума. Азотобацтер – убрзава раст, повећава имунитет и других хортикултурних усева, наравно обогаћује земљу

.

Компоненте се брзо раствара са темељним мешањем радног раствора. Треће дана третмана после цветања да се побољша снабдевање листова и бољи раст изданака.

Према ФТС, извршни органи друштва нису укључени дисквалификовани лица. Наша производња запошљава високо квалификоване стручњаке са дугогодишњим искуством, који су стално побољшавају своје знање и вештине. За 10 година ГЦ “Агромакс” малог бизниса је постао један од водећих производних компанија у Русији и ЗНД. Наш производни капацитет и количине млечних опреме повећана десет пута.


You may also like...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *