55
Омладински клуб Анчики (ОКАН) је започео реализацију пројекта „Да би будућност знала ко смо, пођи слободним знањем кроз прошлост“ у циљу ширења слободног знања и боље информисаности о културном наслеђу Јабланичког округа.


Како бисмо остварили циљ, реализоваћемо следеће активности: 1. Радионица о Википедији и слободном знању, 2. Истраживање и прикупљање нових информација о историјским личностима и знаменитостима Јабланичког округа, и објављивање истих информација на Википедији, 3. Изложба фотографије са историјским мотивима из Јабланичког округа.

Позивамо Вас да се укључите у реализацију ових активности, тако што ћете се пријавити и активно учествовати у спровођењу пројектних активности.

Радионица о Википедији и слободном знању ће бити одржана 10.07.2015. (Петак), у просторијама Омладинског клуба Анчики (Заплањска 38, насеље Анчики), са релевантним предавачиме испред Викимедије Србије.


Пројекат се реализује уз подршку Викимедије Србије.


Уколико сте заинтересована да се прикључи пројекту, молимо Вас да се пријавите на 065 443 76 96 или на klub@okan.org.rs тако што ћете да нам оставите своје пуно име и контакт телефон.


Срдачан поздрав,
Омладински клуб Анчики (ОКАН)